Become a Member

Doe mee!

crossfit al vanaf

€ 34,50

GRATIS DAGPAS

On Ramp Training

Personal Training

WOD’s

Blessure behandelingen

0.00

inschrijfkosten

LIDMAATSCHAPPEN

Bekijk hieronder onze lidmaatschappen of vraag een GRATIS proeftraining aan en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

WOD

Dagelijks (7 dagen per week) kun je deelnemen aan de “WOD”. Deze training van 60 minuten begint met een warming-up, gevolgd door een techniek/kracht gedeelte en tot slot pakken we gezamenlijk een prestatieblok genoemd de WOD. Denk aan zoveel mogelijk herhalingen, zo snel mogelijk oefeningen doorlopen, enzovoorts.

On RAMP training

Voordat je deelneemt in de WOD-lessen willen we je graag volgens een uitgekiend traject van 4 theorie- en praktijklessen leren wat crossfit inhoudt, je de technieken eigen maken en je een veilige manier van trainen aanleren. Schrijf je in voor de on ramp training voor een eenmalig bedrag van slechts €85,-

 

Personal Training

Personal Training houdt in dat je 100% aandacht hebt van een ervaren Personal Trainer. Hij is alleen maar bezig met behalen van jouw doelen, wat jij daar dan ook maar voor nodig hebt. Van eetgewoontes, tot slaapritme, van rustmomenten tot de juiste trainingsprikkel.. alles afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft!

Blessurebehandeling

Loop je momenteel met vervelende (sport) blessures? Wij gebruiken mylogenics behandeltechnieken om je snel weer op de been te helpen. Deze effectieve behandelmethode is gericht op het optimaliseren van het spier- en zenuwstelsel. Behandelingen worden altijd aangeboden in combinatie met specifiek sportadvies, waardoor je lichaam snel weer in zijn oorspronkelijke balans terugkeert en jij weer lekker kan trainen!